Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman tavşan görmek

Rüyada şişman tavşan görmek

Rüyada şişman tavşan görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada şişman tavşan gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın gerektirdiği talepler sizi engelliyor olabilir.

Rüyada şişman tavşan görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kendini çok şişman görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına yorulur.

Rüyada şişman gelin görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini şişmanlamış görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada şişmanken zayıflamak alınganlıkların hasıl olacağına, kendisine gelemeyeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına yorulur.

Rüyada şişman insanlar görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments