Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman bebek doğurmak

Rüyada şişman bebek doğurmak

Rüyada şişman bebek doğurmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, işlerinin artacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni bir çevre edinileceğine, daha güçlü hale geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Hayatınız daha rahat bir şekil kazanıyor.

Rüyada şişman bebek doğurmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada şişman bebek sevmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok kolay bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada şişman bebek görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancının düşeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada şişman erkek bebek görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişleri olan erkek bebek doğurmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, bir bebek sahibi olunacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ikiz bebek doğurduğunu görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Rüyada bekarın bebek doğurmak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulur.

Rüyada bekar birinin bebek doğurduğunu görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments