Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını şişman görmek

Rüyada tanıdığını şişman görmek

Rüyada tanıdığını şişman görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını şişman gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığını şişman görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet eder.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını şişman görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişmanlamış görmek maddi durumun düzeltileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada şişman birini dövmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ekmeğinin artacağına, sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini şişman görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments