Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şişman kadın görmek

Rüyada çok şişman kadın görmek

Rüyada çok şişman kadın görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok şişman kadın gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada şişman kadınla evlenmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret eder.

Rüyada şişman bir kadın görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına alamet eder.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada çok şişman kadın görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kadim dostlar edineceğine inanılır.

Rüyada şişman kadın görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini şişman görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments