Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman kadını zayıf görmek

Rüyada şişman kadını zayıf görmek

Rüyada şişman kadını zayıf görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, iyi huylar edineceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman kadını zayıf gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, gelirinin eksileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman birini zayıf görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments