Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman kadın görmek

Rüyada şişman kadın görmek

Rüyada şişman kadın görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada şişman kadın gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalettir.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şişman kadın görmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman kadınla evlenmek solan yüzünün güleceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işarettir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çok şişman kadın görmek rahat şekilde geçineceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman bir kadın görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman yılan görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments