Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmanlamış kadın görmek

Rüyada şişmanlamış kadın görmek

Rüyada şişmanlamış kadın görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, asil kimselerden çıkacağına, durumunuzun iyileşeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada şişmanlamış kadın gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok şişman kadın görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, işlerin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada şişman kadın görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman bir kadın görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek rızkın genişleyeceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman kadınla evlenmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada şişman bayan görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments