Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman kadınla evlenmek

Rüyada şişman kadınla evlenmek

Rüyada şişman kadınla evlenmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, güzel bir hayat geçireceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine inanılır.

Rüyada şişman kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada şişman kadınla evlenmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada şişman biriyle evlenmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada şişman adamla evlenmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada şişman bir kadın görmek yönetici makamına geleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına delalettir.

Rüyada çok şişman kadın görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman kadın görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments