Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman kadın ve erkek görmek

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman kadın ve erkek gördüyseniz:

  • Epeydir üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmakta.Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada şişman kadınla evlenmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok şişman kadın görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına yorulur.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına işarettir.

Rüyada şişman bir kadın görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şişman kadın görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman erkek görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments