Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sigara içmek

Rüyada çok sigara içmek

Rüyada çok sigara içmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sigara içmek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza zaman ayırın.

Rüyada birden fazla sigara içmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşla sigara içmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sigara ve içki içmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada efkarlı sigara içmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, başarılarının sürekli olacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst üste sigara içmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin sigara içmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Rüyada sigara izmariti içmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla sigara içmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments