Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla sigara içmek

Rüyada çok fazla sigara içmek

Rüyada çok fazla sigara içmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işlerinde başarılı olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada çok fazla sigara içmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Rüyada çok fazla sigara içmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, şansın kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla sigara içmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada çok fazla su içmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada fazla ilaç içmek el üstünde tutulur hale geleceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı sigara içmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta sigara içmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sigarasını içmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments