Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara izmariti içmek

Rüyada sigara izmariti içmek

Rüyada sigara izmariti içmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti içmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirebilir, yararlı olanlarla olmayanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Rüyada sigara izmariti içmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet eder.

Rüyada sigara izmariti görmek işini en iyi şekilde yapacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada sigara izmariti atmak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sigara izmariti yemek aşama kaydedeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti toplamak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulur.

Rüyada sigara izmariti temizlemek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yakın akrabadan gelecek habere, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Rüyada sigara izmaritleri görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına işaret eder.

Rüyada izmarit içmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments