Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla sigara içmek

Rüyada arkadaşla sigara içmek

Rüyada arkadaşla sigara içmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, tövbe etmeden vefata işaret eder.

Rüyada arkadaşla sigara içmek gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Rüyada arkadaşının sigara içmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşla sigara içmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşınla sigara içmek yatırımlarının kar getireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla sigara içmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters sigara içmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara sarıp içmek maddi anlamda feraha ermeye, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Rüyada hamileyken sigara içmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments