Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada efkarlı sigara içmek

Rüyada efkarlı sigara içmek

Rüyada efkarlı sigara içmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada efkarlı sigara içmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Rüyada efkarlı sigara içmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, hükmünün geçmeyeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak sigara içmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada derste sigara içmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada babasının yanında sigara içmek kıdem atlayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada gece sigara içmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, elde edilen nasibin artacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı sigara içmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinden sigara alıp içmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada naneli sigara içmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments