Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sigara içmek

Rüyada eşinin sigara içmek

Rüyada eşinin sigara içmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, ticaretin önünün açılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalettir.

Rüyada eşinin sigara içmek gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Rüyada eşinin sigara içmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı sigara içmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hak yolunu bulacağına alamet eder.

Rüyada içki sigara içmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işaret eder.

Rüyada ince sigara içmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, memur ise terfi edeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işarettir.

Rüyada babasının yanında sigara içmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu sigara içmek işinden çıkarılacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara ve kahve içmek tatsızlık olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulur.

Rüyada hamileyken sigara içmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments