Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste sigara içmek

Rüyada üst üste sigara içmek

Rüyada üst üste sigara içmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, başka alanlara yöneleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada üst üste sigara içmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi her konuda serbest bırakın.

Rüyada üst üste sigara içmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste düşmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada üst üste kazak giymek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada iki pantolon üst üste giymek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini üst üste görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada üst üste abdest almak içinin rahat edeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet eder.

Rüyada üst üste kaban giymek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments