Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara ve içki içmek

Rüyada sigara ve içki içmek

Rüyada sigara ve içki içmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, programların ve projelerin tutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara ve içki içmek gördüyseniz:

  • Kontrolü veya liderliği ele almanız durumunda yapılacak çok şey olabilir.

Rüyada içki sigara içmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Rüyada sigara ve içki içmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada biriyle içki içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı içki içmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla içki içmek saygın bir hayat yaşayacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada bilmeyerek içki içmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sınıfta içki içmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments