Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla sigara içmek

Rüyada birden fazla sigara içmek

Rüyada birden fazla sigara içmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla sigara içmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak isteyebilirsiniz.

Rüyada birden fazla sigara içmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet eder.

Rüyada çok fazla sigara içmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, rahat nedir öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla hortum görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada birden fazla köpek yavrusu görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla terlik görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, mutsuz olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birden fazla tesbih görmek güzel bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, rahatlayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiyi birden fazla görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments