Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda yengeç görmek

Rüyada çok sayıda yengeç görmek

Rüyada çok sayıda yengeç görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda yengeç gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Rüyada çok sayıda yengeç görmek güzel huylarını terk edeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada yengeç bacağı görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada siyah yengeç görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada yengeç çorbası görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına inanılır.

Rüyada uçan yengeç görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada yengeç pişirmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, muradın olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada üzerinde yengeç görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok yengeç görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments