Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç çorbası görmek

Rüyada yengeç çorbası görmek

Rüyada yengeç çorbası görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yengeç çorbası gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Rüyada yengeç çorbası görmek bahtının açık olacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, istediği makama geleceğine işaret eder.

Rüyada yengeç doğurmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde yengeç görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada yengeç ısırmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, para sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Rüyada çok yengeç görmek canını ve malını hiçe sayacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette yengeç görmek rızkının genişleyeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada suda yengeç görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yengeç sokması görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, iş sahibi olunacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments