Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde yengeç görmek

Rüyada üzerinde yengeç görmek

Rüyada üzerinde yengeç görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, iyi şeyler yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada üzerinde yengeç gördüyseniz:

  • Pek çoğu gelişimi desteklerken, bazıları gelmeket olan önemli şeylerin müjdecisi olabilir.

Rüyada yengeç doğurmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yengeç görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada yengeç akrep görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, mal sahibi olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstünde yengeç görmek hastalıklarının iyileşeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işarettir.

Rüyada yengeç burcu görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, endişelerini silip atacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev yengeç görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine, geniş bir rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çok yengeç görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments