Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan yengeç görmek

Rüyada uçan yengeç görmek

Rüyada uçan yengeç görmek işinin ehli olacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, rahat bir hayata başlayacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, giden birinin geri döneceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan yengeç gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Rüyada uçan yengeç görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, de rahatının yerine geleceğine, çevre değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeç ezmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, zafer ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Rüyada balık ve yengeç görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada yengeç yemek sürpriz olayların meydana geleceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Rüyada yengeç eti yemek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeç eti görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine alamet eder.

Rüyada yavru yengeç görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments