Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yengeç görmek

Rüyada çok yengeç görmek

Rüyada çok yengeç görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada çok yengeç gördüyseniz:

  • Maddi bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada yengeç yemek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalettir.

Rüyada dev yengeç görmek bol kazançlı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı yengeç yemek sorunların tarihe karışacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada büyük yengeç görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Rüyada yengeçten korkmak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine inanılır.

Rüyada yengeçin ısırdığını görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments