Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yengeç görmek

Rüyada siyah yengeç görmek

Rüyada siyah yengeç görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yengeç gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah yengeç görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah büyük yengeç görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, onu cesaretlendireceğine inanılır.

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada dev yengeç görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Rüyada kırmızı yengeç görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada beyaz yengeç görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yengeç pişirmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru yengeç görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments