Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç pişirmek

Rüyada yengeç pişirmek

Rüyada yengeç pişirmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yengeç pişirmek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada yengeç pişirmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yengeç öldürmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yengeç görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, aydınlığa çıkılacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada mavi yengeç görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde yengeç görmek işinin de hep yürüyeceğine, canının sıkılacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada balık ve yengeç görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalettir.

Rüyada yengecin ısırması görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Rüyada yengeç yavrusu görmek yol göstereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments