Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç bacağı görmek

Rüyada yengeç bacağı görmek

Rüyada yengeç bacağı görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeç bacağı gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Rüyada yengeç bacağı görmek sorunların günden güne artacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde yengeç görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstünde yengeç görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yengeç görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına inanılır.

Rüyada yengeçler görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yengeç ezmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işarettir.

Rüyada evinde yengeç görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments