Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda mum görmek

Rüyada çok sayıda mum görmek

Rüyada çok sayıda mum görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, mevkie edineceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda mum gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Rüyada çok sayıda mum görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Rüyada mumlar yakmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ağzının tadının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kına ve mum görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, başarı için fırsatların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs mumu görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, başarıya ve zafere doymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada masada mum görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalet eder.

Rüyada türbede mum görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, maddi zarar edeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde mum tutmak dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments