Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs mumu görmek

Rüyada süs mumu görmek

Rüyada süs mumu görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, özgüveninin artacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına işaret eder.

Rüyada süs mumu gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Rüyada süs mumu görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbede mum görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine alamet eder.

Rüyada sönük mum görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz mum görmek üzerinde kafa yoracağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada yeni mum görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi mum görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet eder.

Rüyada mum yemek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük mum görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments