Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masada mum görmek

Rüyada masada mum görmek

Rüyada masada mum görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada masada mum gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Rüyada masada mum görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada masada yatmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kazancını iki kat arttıracağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada işyerinde masada oturmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalık masada oturmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada masada oturan adam görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada masada yemek görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet eder.

Rüyada masada yemek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle masada oturmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments