Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede mum görmek

Rüyada türbede mum görmek

Rüyada türbede mum görmek her şeyin sarpa saracağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada türbede mum gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Rüyada türbeye mum yakmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada türbede mum yakmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada türbede mum görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına inanılır.

Rüyada çakmakla mum yakmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, alim insanlardan sayılacağına, önemli atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta mum yakmak büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, ikinci bir şans vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın mumbar yemek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada mum söndüğünü görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada sönmeyen mum görmek ruhsal korkularından da arınacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işlerinin kötüye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments