Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mumlar yakmak

Rüyada mumlar yakmak

Rüyada mumlar yakmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına inanılır.

Rüyada mumlar yakmak gördüyseniz:

  • Gerekli bilgileri toplamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kibritle mum yakmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mumu yakmak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı mum yakmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezarda mum yakmak karlı işler yapacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada çakmakla mum yakmak yalnız kalınacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada pasta mumu yakmak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada türbeye mum yakmak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments