Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde mum tutmak

Rüyada elinde mum tutmak

Rüyada elinde mum tutmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada elinde mum tutmak gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Rüyada elinde mum tutmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde mum görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereden elle balık tutmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek elini tutmak maddi konularda zayıf düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak yazgısının güzelleşeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına yorulur.

Rüyada başbakanın elini tutmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments