Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına ve mum görmek

Rüyada kına ve mum görmek

Rüyada kına ve mum görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, aksiliklerin son bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kına ve mum gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada kına ve mum görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına mumu görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına rivayet eder.

Rüyada muma üflemek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine inanılır.

Rüyada yanan mum görmek kafa dağıtacağına, bereket ve huzur getireceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mumun yandığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada süs mumu görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, içini açmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mumu yakmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı mum yakmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, yeni mallara sahip olacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments