Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibritle mum yakmak

Rüyada kibritle mum yakmak

Rüyada kibritle mum yakmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak gördüyseniz:

  • Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada kibritle mum yakmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibritle ateş yakmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kibritle sigara yakmak düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, geçim derdine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibrit almak istediği projeleri yapamayacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye delalettir.

Rüyada kibrit kutusu almak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada kibrit toplamak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, konforunun yerinde olacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kibrit çakmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments