Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda kertenkele görmek

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek günah işlemeyi terk edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda kertenkele gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek iyi geçiminin de bozulacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine işarettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada kertenkele sevmek insanlardan takdir toplayacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele görmek önemli yerlere geleceğine, çok yükseleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kertenkele görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kertenkele görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada tavanda kertenkele görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments