Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele sevmek

Rüyada kertenkele sevmek

Rüyada kertenkele sevmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, zenginliğinin süreceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele sevmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada kertenkele sevmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada kertenkele yutmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kertenkelesi görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, ün sahibi olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kertenkele görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada büyük kertenkele görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek borçların gittikçe artacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, dertlerinin unutulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments