Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kertenkele görmek

Rüyada ölü kertenkele görmek

Rüyada ölü kertenkele görmek sorunların tamamen biteceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, rızkının kesileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kertenkele gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada ölü kertenkele görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada böcek kertenkele görmek kısmetsizlik yaşayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işarettir.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette kertenkele görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada fare ve kertenkele görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele yemek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendisini çok yıpratacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek her istediğini alabileceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments