Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kertenkele görmek

Rüyada yeşil kertenkele görmek

Rüyada yeşil kertenkele görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kertenkele gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek dolayısıyla geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ev içinde mutluluğun artacağına delalettir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek yeni bir eve sahip olunacağına, yeni bir eve taşınacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek güvenini sarsacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kertenkele görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments