Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda karpuz görmek

Rüyada çok sayıda karpuz görmek

Rüyada çok sayıda karpuz görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda karpuz gördüyseniz:

  • Duygu dengenizi bozmamalısınız.Değişmesi veya düzenlenmesi gereken şeyleri mevcut halinde tutmak ileride sorun olabilir.

Rüyada çok sayıda karpuz görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda ay görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalettir.

Rüyada sayılar söylemek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda gelinlik görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda balık tutmak yapılan çalışmaların heba olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda yengeç görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda ünlü görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıfır sayısını görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments