Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda ünlü görmek

Rüyada çok sayıda ünlü görmek

Rüyada çok sayıda ünlü görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, isyan edeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda ünlü gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Rüyada çok sayıda ünlü görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırk sayısı görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda yavru kedi görmek borçlarının artacağına, afiyette olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda kedi görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada yüz sayısını görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalettir.

Rüyada onbir sayısını görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda saat görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda gül görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments