Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda ay görmek

Rüyada çok sayıda ay görmek

Rüyada çok sayıda ay görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda ay gördüyseniz:

  • İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir.

Rüyada çok sayıda ay görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, harama göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda elbise görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada pi sayısını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, maddi zarara gireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda altın bulmak büyük zararlar getireceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda yumurta görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, eğlenceli günler geçireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda silah görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç sayısı görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments