Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıfır sayısını görmek

Rüyada sıfır sayısını görmek

Rüyada sıfır sayısını görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sıfır sayısını gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Rüyada çok sayıda telefon görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, daha fazla mal sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada elli sayısını görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek kafasının sakinleşeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada çok sayı görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda ay görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet eder.

Rüyada kırk sayısını görmek sorunların günden güne daha da artacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda kalem görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda köpek yavrusu görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments