Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda balık tutmak

Rüyada çok sayıda balık tutmak

Rüyada çok sayıda balık tutmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına inanılır.

Rüyada çok sayıda balık tutmak gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Rüyada çok sayıda balık tutmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, çareye ve çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda balık görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda büyük balık görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda küçük balık görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sayısız balık görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mercan balığı tutmak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada denizin ortasında balık tutmak musibetlerle karşılaşmayacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına işarettir.

Rüyada kayıkta balık tutmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments