Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda gelinlik görmek

Rüyada çok sayıda gelinlik görmek

Rüyada çok sayıda gelinlik görmek makam ve rütbe edineceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda gelinlik gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Rüyada çok sayıda gelinlik görmek yeni çalışmalar yapılacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına tabir olunur.

Rüyada küsüratlı sayı görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda insan görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda kadın görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işarettir.

Rüyada dokuz sayısını görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz sayısını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yıldız görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments