Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayılar söylemek

Rüyada sayılar söylemek

Rüyada sayılar söylemek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sayılar söylemek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Rüyada sayılar söylemek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sayı söylemek yaşadığı olayların kötü gideceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işaret etmektedir.

Rüyada piyango sayılarını görmek aşık olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda deve görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada on sayısı görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda terlik görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda fare görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yatak görmek malların artacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments