Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda kaplumbağa görmek

Rüyada çok sayıda kaplumbağa görmek

Rüyada çok sayıda kaplumbağa görmek rahat bir nefes alınacağına, içinin rahat edeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada çok sayıda kaplumbağa görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sayı söylemek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda bıçak görmek toplum için faydalı işler yapacağına, vaaz ve nasihate, sorunlarının yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda güvercin görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda çikolata görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otuz sayısı görmek çok zor durumlara düşeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda civciv görmek kimseyle konuşmayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments