Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otuz sayısı görmek

Rüyada otuz sayısı görmek

Rüyada otuz sayısı görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kötü duygularını yeneceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, hasretin biteceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok hayırlı şeylere delalettir.

Rüyada otuz sayısı gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada otuz sayısı görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, hayalkırıklığı duyacağına işarettir.

Rüyada on sayısını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet eder.

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yumurta görmek zor ve kötü günler geçireceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda yıldız görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sayı yazmak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda ayakkabı görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda asker görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments