Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda güvercin görmek

Rüyada çok sayıda güvercin görmek

Rüyada çok sayıda güvercin görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, güzelleşeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda güvercin gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Rüyada çok sayıda güvercin görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, rahatın yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda muhabbet kuşu görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada sayı söylemek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda saat görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda çanta görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, zarara gireceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kedi görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments