Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda çikolata görmek

Rüyada çok sayıda çikolata görmek

Rüyada çok sayıda çikolata görmek bundan güç ve cesaret alacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda çikolata gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Rüyada çok sayıda çikolata görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda solucan görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda oda görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yirmi sayısını görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para sayıp vermek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada on sayısını görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kırk sayısını görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda anahtar görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı kapılar açılacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments