Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayı söylemek

Rüyada sayı söylemek

Rüyada sayı söylemek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, rahatsızlık vereceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sayı söylemek gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada sayı söylemek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sayılar söylemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada pi sayısını görmek dertleşerek moral bulacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda ördek görmek yeni bir hayat kuracağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda altın bulmak hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet eder.

Rüyada dokuz sayısını görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kitap görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yarardan çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada pi sayısı görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments